Monday, March 15, 2010

Hijjaz Biowipes & Hijjaz I-GE

Salam buat semua muslimin muslimat khususnya famili dinarhijjaz, marilah dapatkan Hijjaz Biowipes,terbukti berkesan membunuh bakteria. Sesuai digunakan untuk membersihkan peralatan dan perabot.
Dalam suasana pencemaran sekarang terutama gejala selsema dan batuk yang kerap. Kita perlulah memastikan sekurang-kurangnya peralatan dan perabot kegunaan kita bebas daripada pencemaran bakteria. Boleh diaplikasikan didalam kenderaan anda serta peralatan dan perabot di pejabat dan rumah. PASTIKAN SEMUANYA BEBAS DARIPADA BAKTERIA - GUNALAH HIJJAZ BIOWIPES.

Hijjaz I-GE merupakan kombinasi ubat Homoeopathy yang ditambah abstrak herba daun Ginko Biloba. Kedua-duanya merupakan perubatan alternatif sejak sedekat lalu untuk meningkatkan kesihatan dan kecerdasan minda.
I-GE bertindak membawa oksigen ke sel-sel otak dan membantu menambah keupayaan otak sebagai antioksidan serta menguatkan daya ingatan dan kecerdasan minda. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan peringkat umur terutama pelajar sekolah, penuntut IPT, ahli politik dan usahawan.
Kajian membuktikan I-GE membantu kanak-kanak yang mempunyai masalah lambat berjalan, bercakap, selalu sakit dan pening kepala, migrin, sukar tidur serta sukar memahami pelajaran.

0 comments: